Boxerhotel

Het is mogelijk om uw boxer onder te brengen op ons landelijke stekje in Alteveer tijdens uw vakantie! Wij hebben 3 prachtige grote speelweide n, met zwembad en verschillende speelatributen, rustig gelegen met uitzicht over de weilanden.

Ons terrein is geheel afgesloten.

Prijzen

Vakantieopvang

Informatie

Het Boxerhotel

Natuurlijk spreekt het voor zich dat uw hond niet de hele dag buiten kan zijn. Soms regent het en is het geen pretje om in de regen te lopen. Maar het kan ook zijn dat het TE warm is overdag en de honden liever in de kennel blijven waar het zomers heerlijk koel is. Ook om te eten of om te slapen zullen de honden in de binnen kennels verblijven. Alle honden hebben een eigen ruime kennel en een eigen mand. Deze hoeven ze dan ook niet met een ander te delen. De kennels worden dagelijks gereinigd en gedesinfecteerd. Honden hoeven hun behoefte niet in de kennels te doen, maar net zoals ze thuis gewend zijn buiten in het gras, of tussen de bomen.

Minimaal 4 keer per dag komen de honden er uit, en afhankelijk van het weer zullen ze langer of korter buiten zijn. Zolang ze buiten zijn is er altijd toezicht, en zullen wij in de gaten houden als het ook “gezellig”  blijft tussen de honden die buiten zijn.

De ontlasting van de speelvelden wordt  meerdere malen per dag verwijderd. Het is dan ook niet nodig om uw hond te laten wassen bij vertrek. Uw hond ruikt even schoon en fris als dat u hem bracht. Uiteraard is het wel mogelijk uw hond een wasbeurt te geven voordat hij weer naar huis gaat.

Rustig gelegen tussen de weilanden en akkers.

Als u voor het eerst bij ons komt, zal  het u opvallen dat er een zekere rust heerst. De honden blaffen niet, en voelen zich thuis en op hun gemak bij ons in de kennels. Op de speelvelden, kan u zien dat de boxers lekker met elkaar aan het spelen zijn of samen  in de schaduw slapen. Uw hond heeft bij ons ook vakantie! Niets moet, “bijna” alles mag. Door de kennis van het ras en het respect voor de hond zijn persoonlijkheid, voelt iedere boxer zich bij ons al snel thuis.


Voor de loge’s hebben wij een aantal grote volledig omheinde, boxerproof, speelvelden, waar naar hartelust gerend, gespeeld en gegraven kan worden. Alle speelvelden hebben gelegenheid om in de schaduw te liggen, en hebben vers water punten. Op  de speelvelden zijn verschillende speeltoestellen voor uw hond. Bijvoorbeeld een tunnel, en een groot zwembad voor de warme dagen.  Tijdens  het verblijf zal er indien mogelijk een vast passend speelmaatje gezocht worden.

Gedurende het verblijf zullen er (indien mogelijk) een aantal foto’s gemaakt worden, zodat niet alleen u van uw  vakantie leuke foto’s heeft maar ook uw hond van zijn vakantie  een leuke blijvende herinnering heeft. Deze foto’s kan u vinden op onze Facebook pagina van het boxerhotel. En kan ik u een filmpje versturen via whatsapp, als u dit wenst.ReserverenBelangrijk

De regulieren haal en breng tijden zijn van;


Maandag  t/m zaterdag: 9.00-10.00 uur   en   18.00-19.00 uur

Zon- en feestdagen:  9.00-10.00 uur

Buiten het hoofdseizoen (oktober - mei) enkel op afspraak, brengen en halen na 19.00 is ook mogelijk maar zal als extra dag gerekend worden.

 


Omdat veel van onze gasten van ver komen zijn wij voor deze logees wel flexibel met deze tijden. Het brengen en halen gebeurt dan net als met de kennismaking op afspraak!  Mocht de afgesproken tijd door op onthoud wijzigen, stellen wij het op prijs als je ons daarvan even op de hoogte brengt.  

Ons advies voor het brengen van uw boxer (met name als deze voor het eerst komt) is in de ochtend of vroeg in de middag, zo heeft hij/zij nog tijd genoeg om te wennen voor de nacht begint.

(oktober - mei)

Buiten hoofdseizoen € 10.00 (incl. Voer)  incl. Breng en haal dag. Breng en haal tijd op afspraak mogelijk.

(Juni - september)

Hoofdseizoen  per hond / per dag € 12.50 (incl. Voer)  Breng en haal dag € 10.00 .


Dag opvang ( zonder overnachting)  per dag  10.00 ( 10 strippenkaart € 90.00) M.u.v. Bouwvak

Oud en nieuwjaarsdag 25.00

Puppy’s tot 6 mnd. € 2,50 pd.extra

Wassen voor vertrek € 17.50

Prijs is per hond, per dag, breng en haal dag meegerekend.  

Betalingen dienen contant bij brengen te worden voldaan.  U kunt bij ons niet pinnen.

 

Wij behouden ons het recht om  bij twijfel voor reserveringen in het hoofdseizoen  een aanbetaling van 20% te vragen , daarbij kunnen wij u  verzoeken  om minimaal 30 dagen voordat uw hond brengt het restant over te maken. Dit is van toepassing voor het hoofdseizoen (Juni - september). Zie ook de algemene voorwaarden

 Het is niet mogelijk om in de bouwvak weken reserveringen te doen voor een periode korter als 7 dagen.

Als u eerder van vakantie terugkomt wordt de gehele gereserveerde periode in rekening gebracht.

Dagopvang is voor dieren die tijdens uw werktijd niet alleen gelaten kunnen worden of voor dieren waarvan de eigenaar het niet prettig vindt om ze de hele dag alleen te laten. Of gaat u een dagje weg met de vakantie en kan de hond niet mee.  De dieren kunnen 's morgens door de eigenaar worden gebracht en 's avonds weer worden opgehaald,( tussen 07.00- 21.30), dus ook buiten de standaard openingstijden.

Prijzen

Home

HomeOver onsBoxerhotelOnze boxersPupinformatieContact

Hobbymatige boxerkennel

BRED WITH CARE, RAISED WITH LOVE AND SHOWN WITH PRIDE

Amore del dio